MODELE DE CASE PROMOȚII POZE MONTAJ
ALPINA
Vă plac diversitățile și după un timp doriți să mutați casă dvs. în altă parte? Casele se montează și demontează foarte ușor, ceea ce le face extrem de confortabile pentru mutare. Vă oferim sistemă dezvoltată, foarte rezistentă la cutremure. Soluție practică. Solutii practice si economice. Doriti o casa noua cat mai repede? Noi oferim solutie – case portabile. Producem casa dorita in termen de 15 zile, livram si montam casele la locatia dorita Intr-o zi, la prețuri extrem de rezonabile. Singura condiția pentru instalarea casei este o suprafata plana pe care sa fie plasata. Dumneavoastra nu va angajati cu nimic altceva - numai specificati modelul dorit si noi imediat facem livrare si montaj.Va place diversitatea si dupa un timp doriti sa mutati casa la o alta locatie? Casele noastre poate fi usor montate si demontate, ceea ce le face foarte usor de mutat. Noi oferim un sistem dezvoltat foarte rezistent la cutremure. Puteți obține casa în cel mai scurt timp.
Vedere exterioară Modele moderne, multifuncționale și contemporane, cu viziuni diferite, care puteți folosi liniștiți în perioadă foarte lungă, la prețuri foarte atractive.
Vedere interioară Vă oferim modele diferite, bucătărie echipată, toaletă, case cu duș, care puteți liniștiți să mobilați singuri. Puteți alege singuri din modelele standard sau Dvs. singuri să specificați dimensiunile al camerelor și baia.
Modele diferite de case Pentru informația detaliată, legată cu casele, puteți da click la butonul mai jos. Alegeți modelul Dvs. de casă.
 Lider în producție Peste 35 ani experiență și peste 30 000 clienți, noi producem case cu viață de lungă durată la preț cel mai bun. Experiență și aptitudini se oferă în fiecare produs pe care îl avem.
Producția în conformitate cu standardele internaționale Produsele noastre sunt expuse la spațiu interior de 12.000 de metri pătrați si showroom-uri, cu o suprafața de 35.000 de metri pătrați La fiecare vizita la showroom-urile noastre vă poți uita la diferite produse.
www.v.containers.org.ro

Stimați clienți, apasați aici, pentru a vizita saitul modernizat.

За нас

История на Vitalbox

Различни видове продукти, предлагани от "Vitalbox"

Готови къщи

Контейнери

Специални контейнери

Тоалетни

Кабини

Готови гаражи

Шатри

Халета

Резервоари

 

Новините

Последните новини

 

Контакти

Виталбокс Блог

© 2017 Vitalbox Всички права запазени.