MODELE DE CASE PROMOȚII POZE MONTAJ

 

MOLDE 1 Dimensiuni standard 240 cm x 600 cm - H: 250 cm 240 cm x 700 cm - H: 250 cm 240 cm x 800 cm - H: 250 cm
MODEL MOLDE 1
Caracteristici Camere și cameră de zi: Casă Dvs. gată făcută se livrează cu instalație electrică și sistemă de iluminat. Conexiunea la rețeaua de Electroputere devine un mod foarte ușor. În fiecare cameră are un convector 1500W. Prize, întrerupătoare și fulgerele sunt specificate în schiță. Pe partea exterioara a casei are un corp de iluminat și cutie electrică pentru conectarea la putere. Bucătărie: În bucătărie standard există plită. Bucătăria este complet finalizată sanitar, concluziile de apă curată și murdară sunt obținute din partea laterală a peretelui, în partea în care este lipită bucătăria. Toaletă și baia: Podeaua la baie și toaletă sunt din gresie. Chiuvetă este cu oglindă și dulap. Instalațiile sanitare sunt dezvoltate. În modelul standard are și un duș, priză, iluminare și un boiler.
Specificații și Detalii 1- Panou sandwich cu izolație 2 - Structura din otel galvanizat 3 - Usi de aluminiu 4 - Ferestre din PVC 5 - Viață lungă la vopseuă 6 - Implicații pentru apă și canalizare 7 - Modele diferite de verande  8 - Bucătărie 9 - Panou 4 cm 10 - Teracotă 11 - Laminat 12 - Uși glisante 13 - Iluminare 14 - Convector

1

3

4

5

2

7

6

8

9

14

13

12

10

11

Modele, extre și design Dvs
1. Alegere la culoare
Modele standard Molde white RAL 9002 Molde Brown RAL 8016 Molde Black RAL 7021 Extra modele
2. Verande
Verandă deschisă 240 cm x 600 cm 240 cm x 400 cm Verande decupate
3. Echipamente suplimentare
priză plasele de țânțari frigider mini priză dublă grilaje convector pentru perete 1500 W grilaje cu plasele pentru țânțari aer condiționat jaluzele interioare aragaz
4. Singuri proiectați casa voastră Vă oferim posibilitatea unica de a alege designul pentru casa voastră. Singurul lucru care trebuie să faceți este sa ne trimiteți schița făcuta de Dvs. Mai jos aveți un exemplu: un desen simplu cu casa dorita și dimensiunile ei, puteți alege ferestre și uși să specificați unde sa fie plasate pereții interior, prize, lămpi, etc. În momentul în care primim proiectul dvs. veți primi prețul pentru modelul dorit. Noi o să vă ajutăm în alegerea casei corespunzătoare la cerințele voastre de model și de preț. Casa voastră fi livrată în cel mai scurt timp. Combinații modulele la casa voastră. Mai jos aveți exemplu detaliat cum puteți combina module diferite. Dimensiunea unui singur modul din configurația trebuie să fie 240x600cm. Modulele poate fi combinate la lănțime și lungime. Puteți alege și unde sa fie plasate pereți interiori.
Cum se montează? Casa poate fi montată în 3 diferite variante. Pentru un singur modul așa și pentru configurații- până în 3 module fundație. Este suficient să aveți o suprafața tare și plana. Opțional puteți sa faceți placi din beton sau sa folosiți blocuri din beton peste care să fie montata casa. Felul 3 este să faceți o fundație cu înălțime de 10 cm. În pozele arătate mai jos aveți exemple. Pentru mai multa informație puteți să ne contactați. Practic și ușor de montat. Aveți nevoie de o singura persoana pentru a realiza montarea. Casa din doua module se montează în 30 de minute. Instalați modulele unul lângă altul. Locurile prevăzute pentru șuruburi trebuie să coincidă. Cu atenție apropiați modulele unul lângă altul treceți șuruburile prin găurile prevăzute în acest scop și strângeți bine. Lipiți părțile și acoperișul cu materialul special prevăzut, apoi introduceți și strângeți bine capacele care sunt plasate pe acoperiș.
www.v.containers.org.ro

Stimați clienți, apasați aici, pentru a vizita saitul modernizat.

За нас

История на Vitalbox

Различни видове продукти, предлагани от "Vitalbox"

Готови къщи

Контейнери

Специални контейнери

Тоалетни

Кабини

Готови гаражи

Шатри

Халета

Резервоари

 

Новините

Последните новини

 

Контакти

Виталбокс Блог

© 2017 Vitalbox Всички права запазени.